A fürdőszoba praktikus és igényes megvilágítása.

A fürdőszoba praktikus és igényes megvilágítása.

Talán kissé közhelyes de a fürdőszoba az a hely ahol minden reggel szembenézünk valódi önmagunkkal, egy hely ahová ébredés után kibotorkálunk és kezdetét veszi egy új napnak, ezért nemcsak arcunk kedvező megvilágítására kell törekednünk, hanem a valóságot is minél tisztábbá kell varázsoljuk, legyen szó borotválkozásról, szépséghibák eltüntetéséről vagy éppen egy frizura elkészítéséről.

Természetes fények megteremtése!

Ha birtokunkba kerül az a ritka lehetőség, hogy ne csak a berendezésébe, hanem már a tervezésbe is beleszóljunk, mindenképpen törekedjünk a természetes fényre, vagyis a nagy ablakokra. Viszont ha ez nem adatik meg, ugyanis köztudott, hogy a legtöbb fürdőszoba sötét, parányi ablakkal ellátott helyiségbe kerül, és néha kis helyen kell megteremtenünk a barátságos környezetet, akkor sincs veszve semmi, ugyanis a megfelelő világítással könnyen tudunk ezen javítani, és otthonossá varázsolni.

Egy kisebb fürdőszobának akár egy mennyezeti lámpa is elegendő, ha a fényerő ideális, mondjuk energiatakarékos. A tükör két szélét szereljük fel lámpával, amely árnyék nélkül világítja meg az arcot, így nem zavar be, például sminkelés közben.

Hangulatfények!

Megfigyelhető, hogy a fürdőszoba egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanis már nemcsak a mindennapok rutinszerű feladataihoz használják az emberek, hiszen sokan itt relaxálnak, ezért érdemes hangulatfények beszerzésén is gondolkodni, hogy pozitív hatásait te is élvezhesd bármikor. És hogy hogyan adhatja meg mindezt egy helység? Képzeld csak egy, hogy egy hosszú és fárasztó nap után, elmerülsz egy kád vízben, vagy belépsz a zuhany alá, majd bekapcsolód a kiegészítő fényeket, esetleg zenével kiegészítve. Az így kialakult légkör segít elfeledtetni a gondjaidat, a mindennapok fáradalmait, esetleg megoldást kínál a problémáidra.

Azok akik a különleges megoldásokat kedvelik válasszanak színváltós világításokat, amelyeket a mennyezet közepébe feltéve érik el pozitív hatásukat, megszínezve így a teljes helyiséget. Az indirekt fényforrásokkal pedig ha megvilágítják a plafont, optikailag is növelik a teret.

Led világítás a fürdőszobában!

A legideálisabb megoldás, mivel környezetbarát és energiatakarékos. Még nappal sem kell lemondani a kellő fényforrás előnyeiről, mivel a napközbeni energia felhasználása jelentősen csökken.

Megfelelő biztonság a fürdőszobában!

A veszély elkerülése végett megfelelően tájékozódjunk arról, hogy mit, hogy szabad, ugyanis lehet minden szép és jó, ha nem fordítunk kellő figyelmet a biztonságra, veszélyes játszmába bonyolódunk. Az első és legfontosabb, hogy a világítótest kapcsolója a fürdőszoba külső falára kerüljön, ahol nem érheti nedvesség. Ha ez valamilyen oknál fogva nem megoldható figyeljünk nagyon a telepítésre, minden olyan elektromos berendezés amely a fürdőben használatos legyen védőföldeléses vagy kettős szigetelésű.

A szabadon sugárzó világítótestek használata rendkívül rizikós, mert ha víz éri fölmelegedhet és szétrobbanhat, ezért csak burával ellátott lámpát ajánlott, sőt kötelező szerelni.



Spot mennyezeti lámpák Spot mennyezeti lámpák Spot mennyezeti lámpák Hálószobai lámpák Hálószobai lámpák Hálószobai lámpák Fali lámpák Fali lámpák Fali lámpák

Unipro

Unipro

Unipro UP-1459191 takaró elem UP-1459191 Unipro UP-1459191 takaró elem UP-1459191 Unipro UP-1459191 takaró elem UP-1459191 Unipro UP-1459191 takaró elem UP-1459191 Unipro UP-1459403 felfogató elem UP-1459403 Unipro UP-1459403 felfogató elem UP-1459403 Unipro UP-1459403 felfogató elem UP-1459403 Unipro UP-1459403 felfogató elem UP-1459403

KW37c0a63fa145c54b9885a1130c118ce7

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kamagra zselé vélemények

Keresőoptimalizált bérelhető weboldal készítés kontra saját weboldal - koroleva70

Keresőoptimalizált bérelhető weboldal készítés kontra saját weboldal - Horoszkóp és a lámpák